Om reeko

ReEko är ett familjeföretag som startade sin verksamhet 2015 i Svenljunga. Företaget flyttade till Gråbo och där skall det stanna och utvecklas. Vi väljer ut våra produkter med stor omsorg och fokuserar alltid på säkra och naturliga produkter som är skonsamma mot hud och natur. På ReEko finner ni därför produkter som är noggrant utvalda och som vi valt att sälja för att vi anser att de är de allra bästa på marknaden. Samtliga produkter hos oss skall därför uppfylla krav på att vara testade, (ej djurtestade) trygga, giftfria och att det vid produktionen har tagits största möjliga hänsyn till miljön och även till dem som tillverkar produkterna. Vi fokuserar också på att i största möjliga mån köpa in produkter som är tillverkade i Sverige för att slippa onödiga transporter som i sin tur påverkar miljön. Stort fokus ligger även på att produkterna så långt det går skall vara helt ekologiska och de flesta produkter är även veganska.
(det står utmärkt vilka produkter som är detta i produktinformationen) Tygerna i våra kläder och mössor är samtliga i ekologisk bomull och trycken i giftfri färg. (finns undantag med återbrukat tyg mm) Gummistövlar, bitringar, badankor etc är i naturgummi med giftfri färg.
Hos oss på ReEko kan ni känna er trygga med att produkterna noga utvalts för att vara så säkra som möjligt för er och ert barn. Vi värnar om våra kunder och tar gärna emot synpunkter och sortimentsönskemål.

Information

Vi erbjuder

  • Öppet köp i 14 dagar
  • Frakt 39:-
  • Fri Frakt över 800:-
  • Leverans inom 2-3 dagar
  • Gratis paketinslagning
  • Köp av Presentkort 0:- i fakturaavgift

Nyhetsbrev