Vilkor & Info

Allmänt

Butiken som tar hänsyn till dig och miljön. Har du några sortiments frågor eller önskemål så kontakta gärna vår kundtjänst så skall vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Vilkor

Dock måste du ha fyllt 18 år för att genomföra en beställning. Detta är de villkor som Payson upprättat och som vi som butik också måste följa.

Bilder
Alla bilder på ReEko är fotade av våra leverantörer ller av oss på ReEko.
Våra bilder, produttexter och annat material är därför skyddade enligt upphovsrättslagen och får inte användas eller kopieras utan tillåtelse från oss.

Paketinslagning    

Önskar du få en vara inslagen? Meddela oss då i kassan under meddelande till butiken .
Ange vilken vara du önskar få inslagen så ordnar vi det kostnadsfritt. (ange också gärna om det är till vuxen eller barn)

 Info
Alla bilder på ReEko är fotade av våra leverantörer eller av oss på ReEko.
Våra bilder,  produkttexter och annat material är därför skyddade enligt upphovsrättslagen och får inte användas eller kopieras utan tillåtelse från oss.

     Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (detta gäller inte företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att du skall kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.
Information om pantsättning
Vid betalning med Payson Faktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Outlösta försändelser
Det är upp till dig som kund att ange en giltig och korrekt leveransadress samt korrekt mobilnummer och mailadress. 
Om vi av någon anledning får tillbaka ett paket som inte hämtats ut och går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 300 kronor, oavsett köpesumma, för att täcka våra administrativa kostnader, frakt och returfrakt. 

Sekretess
ReEko lämnar aldrig ut kundregister eller några uppgifter om våra kunder till tredje part. Dessa används endast för att kunna leverera beställda varor samt informera om våra aktuella erbjudanden

Ångerrätt och Öppet köp

Du som kund har 14 dagars öppet köp hos oss om varan är oanvänd och i originalförpackning. 
Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar (enligt 
distansavtalslagen) efter det att du har tagit emot varan och utan att behöva ha en speciell anledning. 
Vid utnyttjande av Ångerrätt/öppet köp betalar du som kund själv för frakten och varan måste då returneras i ursprungligt skick och i sin oskadade originalförpackning. 
Självklart har du rätt att varsamt ta ur produkten ur originalförpackningen och klämma/känna/prova, men enbart i den mån det fortfarande går att sälja vidare produkten för oss i det fall du ångrat ditt köp.
Ibland tar vi ut produkten ur originalförpackning för att minska våra utrymmen i lådorna när vi packar. I de fallen returneras varan som den kom (men väl förpackad för att den ej skall skadas)
Om du önskar returnera en vara behöver du kontakta oss så skickar vi en retursedel via mail som du sedan fyller i och skickar med i din försändelse. (alt. skriva en egen lapp om orsak)
Ångerrätt och öppet köp gäller inte då varor inte kan återlämnas i omonterat, obrukat och oskadat skick. 
Vid reklamation ange orsak/fel på varan på retursedeln och sänd in den till oss , gärna tillsammans med en förklaring på varför du ej varit nöjd med varan. Du kan också kontakta vår kundtjänst med en beskrivning och bild på produkten innan för att försäkra dig om att det är en giltig reklamation så att du inte sänder in varan i onödan.
Vi ersätter dig för utlagd returfrakt om det visar sig att det är något fel på varan.

Returnera varan/ varorna till


ReEko
Solrosvägen 1
443 70 Gråbo

Vårt miljöansvar
Vi vill värna om miljön. Därför köper vi produkter från producenter och leverantörer som tar sitt miljöansvar och som har miljön i fokus vad gäller transporter, material och ingredienser.
Därför packar vi också våra beställningar i begagnade kartonger/lådor så ofta vi kan.
Givetvis hela och rena lådor som vi själva fått produkter i från våra leverantörer. På så sätt slösar vi inte på jordens resurser vid nyproduktion.
Vi satsar stort på närproducerat vilket innebär att vi försöker ha så mycket svenska produkter som möjligt.
 
Om du har några frågor, önskemål eller funderingar
vänligen kontakta oss på
kundtjanst@reeko.se

information

Vi erbjuder

  • Öppet köp i 14 dagar
  • Frakt 39:-
  • Fri Frakt över 800:-
  • Leverans inom 2-3 dagar
  • Gratis paketinslagning
  • Köp av Presentkort 0:- i fakturaavgift

Nyhetsbrev